Eerbetoon Nanne Fioole

Nanne AD
Nanne was een pionier binnen de recyclingbranche. Met innovatieve ideeën, enorm veel passie en tomeloze energie heeft hij verschillende bedrijven opgericht en zette met zijn recyclingconcepten de eerste stappen richting een circulaire toekomst. Zijn visie, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben hem ver gebracht. Zo blijkt ook uit de vele reacties op het bericht van zijn overlijden op maandag 8 mei 2023. 

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.