CO2 besparen uit matrasrecycling

CO2 besparen

Een mooie advertentie over CO2 besparen in de november editie van GRAM, hét vakblad voor gemeentes en overheidsinstellingen.

CO2 besparen uit matrasrecycling? Zo doen we dat!

Want het afgelopen jaar hebben wij maar liefst 50 miljoen kilo CO2 bespaard dankzij de RetourMatras-methode. Dit is het resultaat van hard werken, betrokken medewerkers en blijven innoveren. De samenwerking met IKEA en Renewi heeft hier ook zeker aan bijgedragen, zeker gezien de recyclingcapaciteit die we hebben kunnen verhogen. In de komende periode zullen we meer van dit soort waardevolle resultaten delen.

Dat we als ‘RetourMatras’ staan voor 100% matrasrecycling, weten de meeste mensen uit ons netwerk wel. Maar dat we op deze manier bijdragen aan een duurzame toekomst met innovatieve circulaire recycling- en productieprocessen? Dat gaan we laten zien!

Blijf ons volgen!

 

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.