Zien wij u op de Vakbeurs Recycling?

Vakbeurs Recycling 2021
vakbeurs recycling 2021

Vakbeurs Recycling 2021

De wereld van afval en recycling is en blijft volop in beweging. Zo ook bij RetourMatras, want stilzitten past niet bij ons. In rap tempo hebben wij twee nieuwe matrasrecyclingfabrieken in Zeeland (NB) en Etten-Leur geopend. Dit jaar zijn we van start gegaan met de bouw van een innovatieve recyclinglocatie in Lelystad. Daar gaan we foam uit afgedankte matrassen terugbrengen naar een pure grondstof waar nieuw foam en dus een nieuwe matras van kan worden gemaakt. De circulaire matras komt daarmee in zicht. Deze mooie stappen kunnen we maken door de succesvolle circulaire samenwerking met onze partners.

Welkom op de Vakbeurs Recycling

Op 16, 17 en 18 november vindt de Vakbeurs Recycling plaats op de bekende locatie in Gorinchem. Vanzelfsprekend is RetourMatras weer van de partij. Na een lange tijd vinden wij het zeer waardevol om onze klanten en relaties weer persoonlijk te kunnen spreken. Daar is in de RetourMatras-stand ook alle ruimte voor. Graag vertellen wij u over de ontwikkelingen op het gebied van circulariteit en het optimaliseren van recyclingprocessen waar RetourMatras middenin staat. Onze stand treft u direct bij binnenkomst in de beurshal.

Heel graag tot ziens op de Vakbeurs Recycling!

Uw gratis tickets kunt u bestellen op https://www.recyclingvakbeurs.nl/

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.