Wethouders op bezoek bij RetourMatras in Zeeland (NB)

Wethouders op bezoek bij RetourMatras Zeeland 

Op vrijdag 14 april mochten wij wethouders van Milieu en Economie, Maarten Jillesen en David Solez, van de gemeente Land en Cuijck ontvangen voor een werkbezoek aan RetourMatras in Zeeland (NB). Hier heeft Managing Director Chico van Hemert na een introductie over de RetourMatras-methode de heren rondgeleid en alle onderdelen van het ontmantelingsproces laten zien. Het doel van het werkbezoek was om te bekijken wat RetourMatras zowel in economische als maatschappelijke zin voor de regio kan betekenen. 

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.