Waarom mensen graag bij ons werken

RetourMatras vacatures We are hiring in social posts

Dankzij jou kunnen we matrasrecycling 100% circulair maken

Bij RetourMatras zien we ons dagelijks werk als een samenwerking. Een samenwerking met onze medewerkers, met klanten en leveranciers, met onze partners en natuurlijk ook met de media. Want regelmatig zie je RetourMatras in het nieuws verschijnen en daar werken we graag aan mee.

Werk mee aan duurzame matrasrecycling

Vertellen over duurzame matrasrecycling vinden we niet alleen leuk maar ook nuttig. Liever gezegd, noodzakelijk. Want we creëren steeds meer #bewustwording over het feit dat je afgedankte spullen niet moet zien als afval maar als grondstoffen. Niet verbranden maar duurzaam recyclen is waarin RetourMatras het verschil maakt.

Ook merken we dat mensen om die reden graag bij ons werken. Met elkaar, als team, dragen we bij aan een betere wereld. Samen zorgen we ervoor dat materialen uit afgedankte matrassen op een duurzame manier terugkomen in nieuwe producten. Gaaf toch?!

Kom werken bij RetourMatras

Wil jij eens komen kennismaken op één van onze locaties? Neem dan contact op via werken@retourmatras.nl of bekijk gerust eens welke vacatures we momenteel hebben in Lelystad, Alphen aan den Rijn, Zeeland (Noord-Brabant) en Etten-Leur. Wie weet hebben we een match en kom jij binnenkort werken bij ons!

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.