Vaarwel Nanne

Nanne Fioole overleden

Oud-directeur Nanne Fioole overleden

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze voormalig directeur Nanne Fioole. Ons grote voorbeeld, een gepassioneerd ondernemer, de grondlegger van RetourMatras is op 73-jarige leeftijd overleden. Geïnspireerd door zijn positieve kijk op het leven gaan wij verder. Wij kunnen niet anders dan met heel veel respect en dankbaarheid terugkijken op talloze mooie momenten die wij met Nanne hebben meegemaakt.

Nanne was een pionier binnen de recyclingbranche. Met innovatieve ideeën, enorm veel passie en tomeloze energie heeft hij verschillende bedrijven opgericht en zette met zijn recyclingconcepten de eerste stappen richting een circulaire toekomst. Zijn visie, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben hem ver gebracht.

Binnen RetourMatras was Nanne zeer geliefd door zijn eigenzinnigheid, humor en collegialiteit. We zullen hem nooit kunnen vergeten na alles wat hij voor ‘zijn bedrijf’ heeft betekend. Eind 2022 nam Nanne afscheid als directeur van RetourMatras en had nog volop plannen die hem meer dan gegund waren.

Helaas kampte Nanne lange tijd met een instabiele gezondheid, maar hij bleef vechten en terugkomen. Op maandag 8 mei heeft Nanne in het bijzijn van zijn dierbaren afscheid genomen van een bijzonder veelzijdig bestaan.  

Wij wensen zijn vrouw Ria, zijn familie en naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

Mede namens onze partners,

Directie en medewerkers van RetourMatras

Afscheidsceremonie vrijdag 12 mei

Op vrijdag 12 mei 2023 vindt de afscheidsceremonie plaats om 13:00 uur op Fort Wierickerschans in Bodegraven (parkeren Weijpoort 4 in Nieuwerbrug aan den Rijn). Na deze plechtigheid wordt Nanne begeleid naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats Vredehof in Bodegraven. Vanaf 16:00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen bij restaurant ’t Zwaantje, Dammekant 48 in Bodegraven. De familie geeft de voorkeur aan een informeel samenzijn. Als relatie of bekende van Nanne bent u van harte welkom.

Correspondentieadres:

RetourMatras, t.a.v. familie Fioole, Goudseweg 181-E, 2411 HK Bodegraven

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.