Omroep Flevoland brengt nieuw recyclingconcept in beeld

eerste paal lelystad flevoland

In kleine setting vierde RetourMatras samen met MAC3Park en Prins Bouw de eerste paal van de nieuwe recyclingfabriek in Lelystad. Naast de bestaande matrasrecyclinglocatie komt een gloednieuw gebouw waar het foam van de matras wordt teruggebracht naar een olie waar nieuwe matrassen van gemaakt kunnen worden. Een nieuw en zeer innovatief recyclingconcept waarmee de circulaire matras in zicht komt. Omroep Flevoland was aanwezig en maakte een leuke reportage van het huidige matrasrecyclingproces en kreeg alvast een voorproefje van de nieuwe plannen.

Bekijk het artikel op de website van Omroep Flevoland.

https://d5ms27yy6exnf.cloudfront.net/video/middel/210914_www_matras_000012E6.mp4

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.