Aanmelden Officiële Opening

Op dinsdag 14 april openen wij onze derde recyclingfabriek in Zeeland (NB). Als gewaardeerde relatie van RetourMatras heeft u een uitnodiging ontvangen voor het officiële gedeelte. Met uw aanmelding plaatst u zich op de gastenlijst en houden wij rekening met uw komst.

Programma Officiële Opening
  • 16:30 uur   ontvangst met drinks & bites
  • 17:00 uur   kickoff opening & sprekers panel
  • 18:00 uur   borrel met culinaire verrassingen
  • 19:00 uur   feestelijke afterparty met live muziek
  • 22:00 uur   drive safely
Samen steunen we KIKA

Uw aanwezigheid is voor ons belangrijker dan het ontvangen van cadeaus. Mocht u iets willen meenemen dan gaat onze voorkeur uit naar een donatie aan KiKa. Dit kan op 2 manieren:

  1. Op de openingslocatie staat een giftbox voor KiKa waar u een donatie kunt achterlaten.
  2. Een bedrag overmaken kan op een speciaal rekeningnummer NL11RABO 0351 79 8099 t.n.v. RetourMatras BV o.v.v. Bijdrage aan Kika.

RetourMatras zorgt ervoor dat er een mooi totaalbedrag wordt overgemaakt naar KiKa. Met elkaar kunnen we iets betekenen in de strijd tegen kinderkanker.

No Show, No Waste 

Heeft u zich ingeschreven maar bent u verhinderd? Dan vragen wij u om zich af te melden via deze link. Wij hanteren een No Show, No Waste policy om voedselverspilling te voorkomen.

Afmelden

AANMELDEN OFFICIËLE OPENING

RETOURMATRAS ZEELAND (NB)

Graag nodigen wij u uit om de officiële opening van de nieuwe recyclinglocatie van RetourMatras in Zeeland (NB) bij te wonen op dinsdag 14 april. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Wij ontvangen u graag om 16:30 uur.

Aanmelding Officieel 16.30 uur
Aantal personen
*