NVRD Afvalconferentie 2023

nvrd afvalconferentie 2023

NVRD Afvalconferentie 2023

Zoals je weet zetten we bij RetourMatras 100% in op recycling met het oog op CO2-reductie en grondstoffenhergebruik. Vanzelfsprekend gaat dat niet vanzelf, maar dat houdt ons allemaal scherp. Goede mensen, slimme processen en een brede kijk op de circulaire economie. Toekomst, hoe kan het beter en waar kunnen we elkaar in versterken?

Tot hier en niet verder!

Ook dit jaar is RetourMatras sponsor van de NVRD Afvalconferentie. De invulling van het programma op woensdag 4 oktober maakt de NVRD nog bekend. Gezien het thema kunnen we ons schrap zetten. Blijven we in Nederland dweilen met de kraan open of durven we te zeggen: ‘Tot hier en niet verder!’.

Afvalconferentie vindt plaats op 4 oktober

Netwerken, informatie verzamelen en vooral ook delen. Met overheden, producenten, inwoners, onze partners en onze eigen mensen. We kijken ernaar uit om je te spreken op de Afvalconferentie 2023 van de NVRD in Jaarbeurs Utrecht. 

Een sneak peak vind je op de event website

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.