Kantoor RetourMatras verhuist naar Bodegraven

kantoor RetourMatras Bodegraven

Begin juni krijgt RetourMatras een nieuwe kantoorlocatie. Onze vertrouwde stek in Nieuwerbrug, waar we met ons bedrijf 11 jaar kantoor gehouden hebben, gaan we verlaten. Veel historie en mooie verhalen laten we achter in de Bruggemeestersstraat waar in het verleden verscheidene recyclingconcepten tot stand kwamen en verder ontwikkeld werden. RetourMatras is klaar voor een volgende stap en gaat zich vestigen op een goed bereikbare locatie 5 kilometer verderop, met een kantoor in Bodegraven.

Momenteel zijn wij ons nieuwe werkplekken aan het inrichten met zoveel mogelijk hergebruikte meubels en maken we er een prettige werkomgeving van. Als klant van RetourMatras zult u geen of nauwelijks hinder ondervinden van de verhuizing. Wij blijven gewoon bereikbaar per mail, maar ook telefonisch en kunnen u op elk moment te woord staan.

Ons kantooradres wordt per 7 juni 2021:
 
RetourMatras B.V.
Goudseweg 181 E
2411 HK Bodegraven
(route)

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.