Interview Recycling Magazine Benelux

‘Geen matrassen meer verbranden, maar ontmantelen op onze eigen unieke manier’

Ondernemer en algemeen directeur van RetourMatras Nanne Fioole, bouwde sinds de jaren tachtig aan verschillende recyclingbedrijven, maar een van zijn meest bekende en grootste successen is RetourMatras. Per 2023 zal hij het stokje overdragen aan Chico van Hemert en Remco Noordermeer maar aan stoppen moet Nanne nog lang niet denken. 

Tijdens een bezoek aan een van de recyclinglocaties vertelde Nanne over zijn jarenlange ervaring met recycling en het ontstaan van RetourMatras, met als resultaat een prachtig interview in de november editie van Recycling Magazine Benelux.

Lees hier het hele interview.

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.