Introductie matrasrecycling in Zweden op H22 City Expo

H22 stand RetourMatras en partners

Duurzamer leven begint met bewustwording. In de Zweedse stad Helsingborg pakken ze dat geweldig gaaf aan met de city expo H22. Een maand lang is de expo open voor publiek dat heel veel verschillende manieren van verduurzaming te zien krijgt. Conferenties, vergaderingen, tentoonstellingen, bezoekers krijgen een totaalbeleving op het gebied van duurzame ontwikkelingen die ons allemaal aangaan in het dagelijks leven. Van kleding tot food, van wonen tot IT en van reizen tot verantwoorde productieprocessen.

Introductie matrasrecycling Helsingborg

In samenwerking met IKEA en andere partners staan we met een stand op de expo. Je vindt ons binnen de Friends & Family area van IKEA. Matrasrecycling in Zweden is nieuw en daarom laten we in Helsingborg graag zien hoe succesvol de RetourMatras-methode in Nederland is. Wat gebeurt er met je oude matras en wat wordt ervan gemaakt als die duurzaam gerecycled wordt? H22 is een perfecte setting voor een gezamenlijke introductie van onze samenwerking met IKEA en andere matrasproducenten.

 

Meer informatie H22 City Expo

Op de website van H22 City Expo lees je alles over de innovatieve aanpak van de stad Helsingborg.

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.