Genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland

Ondernemersprijs
Ondernemersprijs Midden-Holland

Ondernemersprijs Midden-Holland 2022

Deze week maakte de Organisatie Ondernemersprijs Midden-Holland de genomineerden bekend.

Met heel veel trots kunnen we meedelen dat RetourMatras genomineerd is in de categorie Grootzakelijk. Andere categorieën zijn Detailhandel & Horeca en MKB.

Alle genomineerden kwamen bijeen om een pitch aan de jury te presenteren. Chico van Hemert trad op namens RetourMatras. Deze bijeenkomst vond (aangepast aan de coronamaatregelen) plaats in het oude Stadhuys in Gouda.

Binnenkort gaan de juryleden op bezoek bij alle bedrijven. Vanuit RetourMatras laten we maar al te graag zien wat wij precies bedoelen met ons circulaire concept voor duurzame matrasrecycling.

Wij kijken enorm uit naar de prijsuitreiking op 25 januari 2022 in de Goudse Schouwburg en wensen alle genomineerden veel succes!

https://www.youtube.com/embed/tuhDm9L-uks

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.