Circulaire samenwerking met RetourMatras

matrasrecycling circulair samenwerken

Gemeentes, retailers en afvalverwerkers, allemaal gaan ze een circulaire samenwerking aan met RetourMatras. Met elkaar maken we de wereld een stukje duurzamer, zorgen we voor een enorme CO2 besparing en dragen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Dit verstaan wij onder de kracht van circulair samenwerken

Binnen onze samenleving creëren we steeds meer bewustwording als het gaat om recycling en hergebruik. We nemen onze verantwoordelijkheid en dragen bij aan een beter milieu. Duurzame matrasrecycling past binnen de visie van toekomstgerichte organisaties.

Circulair samenwerken werkt motiverend

Circulair samenwerken werkt voor ons als matrasrecyclingbedrijf ontzettend motiverend. Kennis opdoen en delen, leren van elkaar en het belang vergroten. Dat is precies wat we vanuit RetourMatras willen overbrengen op onze klanten. Als gemeente, retailer of afvalverwerker ga je een circulaire samenwerking met ons aan en andersom. Daarmee zorgen we met elkaar voor een enorme CO2 besparing en dragen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Hergebruik van grondstoffen

Samen streven we hetzelfde doel na; afgedankte matrassen duurzaam recyclen met de focus op 100% grondstoffenhergebruik. We versterken elkaar. Dat noemen we de kracht van circulair samenwerken.

 

RetourMatras advertentie in GRAM

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.