TV programma BinnensteBuiten

Binnenstebuiten bij RetourMatrras

RetourMatras te zien bij BinnensteBuiten

Het duurzaam recyclen van matrassen doen we moet de unieke RetourMatras-methode. Je hebt er vast eens van gehoord, maar wat gebeurt er nu echt met al die oude matrassen? En wat zijn dan die grondstoffen?

In de uitzending

Op dinsdag 17 oktober is RetourMatras te zien in de Tv-uitzending van Binnenstebuiten op NPO2. Chico van Hemert neemt Marieke Eyskoot mee langs alle processen en laat zien hoe wij letterlijk een matras binnenste buiten keren waardoor er grondstoffen ontstaan voor nieuwe circulaire producten.

Benieuwd hoe wij dit doen? Je ziet het op dinsdag 17 oktober om 19:05 uur op NPO2 in een nieuwe aflevering van Binnenstebuiten » kijk hier de aflevering terug | item RetourMatras start op 24:13 

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.