https://www.retourmatras.nl/vacature-meewerkend-bedrijfsleider/

Ingevuld: Vacature Meewerkend Bedrijfsleider (M/V)

Deze vacature is ingevuld. Je kunt niet meer solliciteren.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Voor onze nieuwe recyclingplant in de plaats Zeeland (bij Uden, Noord-Brabant) zoeken wij een Meewerkend Bedrijfsleider (M/V). Dit betreft een verantwoordelijke fulltime functie in dienst van RetourMatras.

Wij zijn een nieuw bedrijf in de regio Uden. Onze recyclingplants in Lelystad en Alphen aan den Rijn draaien op volle toeren. Voor de regio Zuid Nederland gaat RetourMatras uitbreiden met een derde filiaal, waar we jaarlijks nog eens zo’n half miljoen matrassen gaan recyclen. Jij kunt onderdeel zijn van deze ontwikkeling en meegroeien met ons bedrijf. Dit voorjaar opent de fabriek.

Functieomschrijving Meewerkend Bedrijfsleider

Als Meewerkend Bedrijfsleider ben jij makkelijk in de omgang, kun je jouw collega’s motiveren en begeleiden en heb je oog voor het naleven van processen en andere afspraken die noodzakelijk zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Je houdt je als Meewerkend Bedrijfsleider voornamelijk bezig met taken die betrekking hebben tot de matrasrecycling in de fabriek. Denk hierbij aan het begeleiden van de matrassen tijdens het ontmantelingsproces, matrassen gedeeltelijk ontdoen van tijk (textiel), het opruimen van materialen rondom de machines en het schoonhouden van de werkruimte.

Ook zorg je voor de juiste verdeling van de werkzaamheden onder de aanwezige collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de aanvoer en verwerking van matrassen en de afvoer van grondstoffen. Tenslotte let jij erop dat de dagelijkse gang van zaken in de fabriek verloopt binnen de afgesproken richtlijnen en wettelijke kaders.

Organisatorisch indeling

Als Meewerkend Bedrijfsleider rapporteer je aan en val je onder de verantwoordelijkheid van de directie van RetourMatras. Je geeft leiding aan de productiemedewerker, assistent productiemedewerker, heftruckchauffeur en de meewerkend voorman.

Werkzaamheden Meewerkend Bedrijfsleider

 • Leidinggeven aan de medewerkers in de fabriek
 • Uitvoeren en begeleiding matrasrecyclingproces
 • Rooster en verlof administratie
 • Schone en veilige werkomgeving
 • Aanspreekpunt van de vestiging (voor chauffeurs, planning, administratie en technische dienst)

Eisen voor het invullen van de functie Meewerkend Bedrijfsleider

 • Verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit
 • Ervaring met leidinggeven of een soortgelijke functie
 • Het team kunnen motiveren en aansturen
 • Goed overbrengen van instructies en afspraken
 • Goede contactuele eigenschappen
 • Je bent in bezit van rijbewijs en bij voorkeur BHV en heftruckcertificaat

Pas jij in deze functie?

Ben jij geschikt om onze recyclingfabriek in Noord-Brabant op rolletjes te laten lopen? Kun jij overzicht houden, een team aansturen en woon je in de buurt van Uden / Den Bosch? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie.

Over het bedrijf RetourMatras

RetourMatras bestaat 10 jaar en we openen in het voorjaar van 2020 onze derde recyclingfabriek. De hands on mentaliteit heeft RetourMatras gebracht waar het nu staat. Samen met 45 enthousiaste collega’s help jij mee aan het herwinnen van grondstoffen uit afgedankte matrassen.

Aanvullende informatie & salarisindicatie

 • We starten op deze nieuwe recyclinglocatie in Uden met een dagploeg. Bij optimale werking van de recyclinglijn zullen we uitbreiden met een avondploeg.
 • Werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur
 • Soort dienstverband: Jaarcontract bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Soort dienstverband: Fulltime
 • Salaris: € 2700 tot € 3000 bruto per maand (obv kennis en ervaring)

Solliciteren is niet meer mogelijk, deze vacature is ingevuld (februari 2020)

Wil jij werken bij RetourMatras, ben je gedreven en groei jij graag mee met onze innovatieve recycling organisatie? Houd dan onze onze vacature pagina in de gaten.

Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties of soortgelijke bedrijven.