Vacature HR Officer

Ben jij de creatieveling die weet waar wij de beste kandidaten kunnen vinden om onze groeiambities te kunnen realiseren? Zorg jij ervoor dat onze medewerkers fluitend naar hun werk gaan? En werk je daarnaast gestructureerd zodat alle HR processen in goede banen worden geleid? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als HR Officer ben je hét aanspreekpunt binnen onze organisatie op het gebied van HR. Of het nu gaat om verzuim, persoonlijke ontwikkeling of de uitbetaling van overuren, jij weet er wel raad mee. Je adviseert over de onboarding van nieuwe collega’s, maar je zorgt er ook voor dat contracten op tijd verlengd worden en salarismutaties correct doorgegeven. Kortom, een allround functie waarin alle HR thema’s aan bod komen. Je werkt nauw samen met collega’s op kantoor zoals de Finance procesmanager en de Administratief medewerker, maar je hebt ook veel contact met de Bedrijfsleiders op de verschillende locaties en uitzendbureaus.

Wie zijn wij?

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Sinds 2019 hebben IKEA, Renewi en IKANO zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten. Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken.

We zijn een klein team van enthousiaste mensen. We zijn betrokken, werken met plezier en vinden het heel belangrijk dat de sfeer goed is. Door de snelle groei is de dynamiek groot, we hoeven ons nooit te vervelen. Onlangs verhuisden we met het hoofdkantoor naar Bodegraven. Ook openden we dit voorjaar onze vierde matrasrecyclinglocatie in Etten-Leur en gaan we later dit jaar in Lelystad uitbreiden met een nieuwe faciliteit voor chemische recycling. Kortom, we zijn volop in ontwikkeling en daarom kunnen we versterking goed gebruiken.

Wat heb jij in huis?

De HR Officer is een nieuwe rol binnen onze organisatie, dus we zoeken een zelfstandige en proactieve collega die met ideeën en verbetervoorstellen komt. Daarnaast vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken om de administratieve HR werkzaamheden op te pakken.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een allround HR functie
  • Je bent zelfstandig en gestructureerd
  • Je bent communicatief en probleemoplossend
  • Je bent empathisch en een teamplayer

Wat bieden we jou?

Word jij onze nieuwe HR Officer? Dan bieden we jou een functie voor 32 uur. Jouw salaris ligt tussen de € 2.300 en € 2.500 bruto per maand (op basis van 40 uur). Je kunt in overleg zelf je werkuren indelen. Verder krijg je veel vrijheid en kom je terecht in een hecht team.

Solliciteren

Ben je enthousiast over de vacature? Solliciteer dan direct door jouw CV en een korte motivatie te sturen naar werken@retourmatras.nl t.a.v. de heer C. van Hemert.

Onze vacatures vind je terug op IndeedFacebook en onze eigen vacaturepagina.

Voor deze functie zijn wij niet geïnteresseerd in diensten van derde partijen, werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties of soortgelijke bedrijven.

32 UUR KANTOOR BODEGRAVEN

HR OFFICER PARTTIME
vacature HR Officer RetourMatras