Save The Date

In navolging van de landelijk afgekondigde Corona-maatregelen laten wij de opening van RetourMatras niet doorgaan op 14 april. Voor de officiële opening van onze 3e recyclingfabriek plannen wij een nieuwe datum over enkele maanden. Wij houden u hiervan op de hoogte. 

Nieuwe datum volgt

RetourMatras opent 3e recyclingfabriek

Als innovatief en ambitieus recyclingbedrijf blijven we groeien. Trots kunnen we vertellen dat we inmiddels met een team van bijna 50 medewerkers dagelijks werken aan het herwinnen van grondstoffen uit oude matrassen.

In het voorjaar van 2020 zal onze nieuwe matrasrecyclingfabriek in de plaats Zeeland (NB) operationeel zijn. RetourMatras telt vanaf dan 3 recyclingplants in Nederland met een totale verwerkingscapaciteit van circa 1 miljoen matrassen per jaar.

Uit voorzorg en in navolging van de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus kunnen wij de feestelijke opening niet door laten gaan op 14 april. Wij zoeken een nieuwe datum voor de officiële opening van onze nieuwe locatie in Zeeland (NB). Dit zal over enige maanden zijn. Te zijner tijd ontvangt u van ons een bericht.