Werken bij RetourMatras

Werken bij RetourMatras

RetourMatras is een innovatief en ambitieus matrasrecycling bedrijf dat dagelijks met een team van bijna 50 medewerkers in totaal werkt aan het herwinnen van grondstoffen uit oude matrassen. Op onze recyclingfabriek in Lelystad, Alphen aan den Rijn en Zeeland (NB) worden matrassen gerecycled door middel van een volautomatisch recyclingproces. Om dit proces optimaal te laten verlopen heeft elke fabriek een eigen bedrijfsleider en een gemotiveerd team van productiemedewerkers. De directie van RetourMatras is vaak zelf ook op de recyclingplants aanwezig of werkt vanuit de kantoorlocatie in Nieuwerbrug aan den Rijn, samen met de planning en de backoffice.

Vacature Technisch Medewerker Productie (Zeeland, Noord-Brabant)

Samen met je collega’s begeleidt je het recyclingproces van oude matrassen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor technische vragen en voer je reparaties uit aan machines in de fabriek.

Vacature, Noord-Brabant, technisch, productie, fulltime

Vacature Medewerker Planning en Orderverwerking (kantoor Nieuwerbrug)

Op ons kantoor in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Planning en Orderverwerking voor de logistieke organisatie van matrascontainers.

Vacature, Nieuwerbrug aan den Rijn, planning, fulltime

Vacature Productiemedewerker (Zeeland, Noord-Brabant)

Voor onze nieuwe recyclingfabriek in de plaats Zeeland vlakbij Uden (Noord-Brabant) zoeken wij enthousiaste productiemedewerkers.

Vacature, Noord-Brabant, aanpakker, productie, fulltime

Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties of soortgelijke bedrijven.