Aanmelden Openingsfeest

Op dinsdag 14 april openen wij onze derde recyclingfabriek in Zeeland (NB). Als gewaardeerde relatie van RetourMatras heeft u een uitnodiging ontvangen voor de feestelijke opening. Met uw aanmelding plaatst u zich op de gastenlijst en houden wij rekening met uw komst.

Programma Openingsfeest
  • 18:30 uur   ontvangst met culinaire verrassingen
  • 19:00 uur   bezichtiging fabriek, borrel en live muziek
  • 22:00 uur   de laatste ronde
Samen steunen we KIKA

Uw aanwezigheid is voor ons belangrijker dan het ontvangen van cadeaus. Mocht u iets willen meenemen dan gaat onze voorkeur uit naar een donatie aan KiKa. Dit kan op 2 manieren:

  1. Op de openingslocatie staat een giftbox voor KiKa waar u een donatie kunt achterlaten.
  2. Een bedrag overmaken kan op een speciaal rekeningnummer NL11RABO 0351 79 8099 t.n.v. RetourMatras BV o.v.v. Bijdrage aan Kika.

RetourMatras zorgt ervoor dat er een mooi totaalbedrag wordt overgemaakt naar KiKa. Met elkaar kunnen we iets betekenen in de strijd tegen kinderkanker.

No Show, No Waste 

Heeft u zich ingeschreven maar bent u verhinderd? Dan vragen wij u om zich af te melden via deze link. Wij hanteren een No Show, No Waste policy om voedselverspilling te voorkomen.

Afmelden

AANMELDEN OPENINGSFEEST

RETOURMATRAS ZEELAND (NB)

U bent van harte uitgenodigd voor de opening van RetourMatras in Zeeland (NB) op dinsdagavond 14 april. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Wij ontvangen u graag om 18:30 uur.

Aanmelding Openingsfeest 18.30 uur
Aantal personen
*