Jubileum

De afgelopen tijd mochten we maar liefst twee collega’s in het zonnetje zetten vanwege een bijzonder werkjubileum. Wij zijn erg blij dat deze mannen al zo lang onderdeel zijn van het RetourMatras team en hopen nog vele jaren met hen samen te werken! 

Op 3 juni is het 10 jaar geleden dat we Morris hebben mogen verwelkomen binnen het team van RetourMatras. Inmiddels is hij niet meer weg te denken als Voorman bij onze Recyclinglocatie in Lelystad. Morris, van harte gefeliciteerd met jouw jubileum bij RetourMatras, op nog vele mooie jaren!

 

 

 

 

Over
RetourMatras.

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras werken 65 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties en het hoofdkantoor.