Projectinrichter

RetourMatras zamelt alle soorten en maten matrassen in. Omdat de enige voorwaarde voor recycling is dat de matrassen droog zijn, gebeurd dat in gesloten magazijncontainers.

De container wordt door RetourMatras op uw project geplaatst. U loopt de matrassen in de container, wanneer deze vol is meldt u dit aan RetourMatras, wij wisselen de container binnen 48 uur!

Waarom zou u afgedankte matrassen van de klant innemen?
De consument wordt steeds kritischer op het gebied van milieu. Wanneer u als bedrijf kunt laten zien dat u zich inspant voor een beter milieu zullen uw klanten dat zeker kunnen waarderen. Maar misschien meer nog dan dat zal de klant blij zijn met de service die u verleent door het matras in te nemen.

Als projectinrichter kunt u zeker een voordeel behalen wanneer u aan de opdrachtgever kunt aantonen dat de door u verwijderde matrassen worden gerecycled. Vooral bij gecertificeerde opdrachtgevers of opdrachtgevers uit het hogere segment zal dit een positieve indruk achterlaten.

RetourMatras, 0321-800000 of info@retourmatras.nl

Bent u geïnteresseerd om door u ingenomen matrassen te laten recyclen door RetourMatras neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.