Opening

UITNODIGING

Donderdag 28 juni 2018 om 15:00 uur

Officiële Opening 2e recyclingfabriek

RetourMatras Alphen aan den Rijn

De Officiële Opening van RetourMatras is een besloten aangelegenheid waar wij klanten en relaties voor hebben uitgenodigd.

Heeft u van ons een persoonlijke uitnodiging ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via:

Uw naam

Bedrijfsnaam

Uw email

Met hoeveel personen komt u?

Namen van de andere personen

Door op "verzenden" te klikken gaat u akkoord met registratie van uw gegevens voor het openingsevenement van RetourMatras. Via deze gegevens kunnen wij contact met u opnemen. Uw gegevens worden niet verkocht aan derden of gebruikt voor externe commerciële doeleinden.

Kadotip

Vanuit RetourMatras stimuleren wij lokale sportverenigingen die zich inzetten voor jongeren. Wij zouden het geweldig vinden om samen met u een financiële bijdrage te leveren aan de jeugdsportteams van de voetbalverenigingen Rohda ’76 in Bodegraven en Rijnstreek in Nieuwerbrug.

U kunt een gift doen op bankrekeningnummer NL05 RABO 0152 1628 95 t.n.v. RTM Recycling Systems o.v.v. gift opening RetourMatras. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage bij de verenigingen terechtkomt. Het totaalbedrag zullen wij na de Officiële Opening bekend maken. Op de feestlocatie staat tevens een donatiebus.

Een gift is uiteraard niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.

Pers & publicaties

Ook nodigen wij lokale, regionale en landelijke pers uit om aanwezig te zijn tijdens de Officiële Opening van RetourMatras Alphen aan den Rijn op donderdag 28 juni. Heeft u als vakblad, mediabedrijf of freelance journalist een uitnodiging ontvangen of heeft u vanuit uw vakgebied interesse om onze locatie te bezoeken, dan kunt u zich aanmelden om tijdens de opening aanwezig te zijn. Stuur een email met uw gegevens naar info@retourmatras.nl

Tijdens de Officiële Opening mag u foto’s maken (houd daarbij rekening met de privacy van onze gasten). Deze mogen gepubliceerd worden na goedkeuring van RetourMatras. Het is niet mogelijk om directie en/of medewerkers te interviewen op 28 juni. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u. Voor toestemming tot publicatie of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@retourmatras.nl.